Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Gelre_Metaal_Onderdelen_Plaatwerk_Square_1

Plaatbewerking

Wij verzorgen alle bewerkingen voor plaatwerk in eigen huis met ons moderne machinepark en onze enthousiaste vakmensen.

Geen uitdaging is ons te gek

Precisieplaatwerk begint bij de basis

Precisieplaatwerk begint bij de basis: het nauwkeurig snijden of ponsen van plaatdelen. Wij kiezen altijd voor de beste oplossing. Door de koppeling tussen onze engineeringafdeling met ons moderne machinepark, kunnen wij zeer efficiënt werken en fouten vermijden. Wij produceren van engineering naar prototype, van serie tot en met eindafwerking.

Robotlasser

Hoogwaardige plaatbewerking

Gelre Metaal is specialist in een breed scala aan plaatbewerkingen. Ons moderne machinepark stelt ons in staat om de meest uiteenlopende producten in eigen huis te produceren.

Partner en hoogwaardig metaalleverancier

Wij zijn Achterhoekse vakbekwame co-makers: ons doel is om van iedere relatie een lange termijn relatie te maken, waarbij de beste oplossingen op de meest efficiënte wijze worden geproduceerd. Wij produceren metaalproducten op maat en leveren snel en volgens afspraak: van prototype tot serie, van ontwerp tot en met eindafwerking. Daag ons uit met jouw (metaal)vraagstuk.

Gelre Metaal Favicon
Gelre Metaal

"Met welke metaaluitdaging kunnen we jouw organisatie helpen?"

Geen uitdaging is ons te gek

Specialist in constructiewerk

Naast het maken van precisieplaatwerk, produceren wij lichte metaalconstructies en werken deze met de gewenste oppervlaktebehandeling af. Met ons moderne machinepark en onze gemotiveerde vakmensen leveren wij niet alleen losse onderdelen, maar ook halffabrikaten en samengestelde constructies.

Gelre Metaal Favicon