Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Gelre_Metaal_Productie_Constructiewerk_Plaatwerk_Onderdelen_Toelevering

Constructiewerk

Als Achterhoeks maakbedrijf zijn wij specialist in constructiewerk. Van lichte constructies als halffabricaat tot frameconstructies voor toepassingen in diverse sectoren zoals machine-industrie, bouw, cycle-motive, meubelindustrie en liftindustrie. Wij produceren metaalproducten op maat en leveren snel en volgens afspraak: van prototype tot serie, van ontwerp tot en met eindafwerking.


Geen uitdaging is ons te gek

Specialist in constructiewerk

Wij produceren metaalconstructies en werken deze met de gewenste oppervlaktebehandeling af. Met ons moderne machinepark en onze gemotiveerde vakmensen leveren wij niet alleen losse onderdelen, maar ook halffabrikaten en samengestelde constructies. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Gelre_Metaal_Productie_Vakwerk_Vakmanschap_Plaatwerk_Constructiewerk
Partner en hoogwaardig metaalleverancier

Wat je bent zit in je genen. Wij zijn Achterhoekse vakbekwame co-makers: ons doel is om van iedere relatie een lange termijn relatie te maken, waarbij de beste oplossingen op de meest efficiënte wijze worden geproduceerd. Een optimale routing en de toepassing van de nieuwste planningssoftware maken dat wij zeer korte levertijden kunnen garanderen en uiterst flexibel zijn.

Gelre Metaal Favicon
Gelre Metaal

"Met welke metaaluitdaging kunnen we jouw organisatie helpen?"

Geen uitdaging is ons te gek

Precisieplaatwerk begint bij de basis

Naast de productie van metaalconstructies, zijn wij specialist in plaatwerk. Precisieplaatwerk begint bij de basis: het nauwkeurig snijden of ponsen van plaatdelen. Wij kiezen altijd voor de beste oplossing. Door de koppeling tussen onze ontwerpafdeling met ons moderne machinepark, kunnen wij zeer efficiënt werken en fouten vermijden. Wij produceren van prototype tot serie, van ontwerp tot en met eindafwerking.

Gelre_Metaal_Onderdelen_Plaatwerk_Rec
Gelre Metaal Favicon