Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Gelre_Metaal_Foto_Pand_Sunset_Square

Jouw betrouwbare partner

Met een team van enthousiaste vakmensen werken wij dagelijks met hart en ziel aan kwalitatief goed constructie- en plaatwerk. Wij houden niet van poespas en loze beloftes. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Daar heb je wat aan. We zoeken samen met jou naar de beste oplossing.

Kringloopwinkel Antwerpen RASTERR 3
Van ontwerp tot eindafwerking

Ontzorgen

Wij doen meer dan het uitleveren van bestellingen. Wij zijn onderdeel van de oplossing, we denken met je mee en ontzorgen daar waar mogelijk. Efficiënte productie van kwalitatief hoogwaardige producten met een snelle levertijd: dat is ons handelsmerk in een notendop. Je schrikt ons zeker niet af met grote series, maar we werken met even zoveel liefde en aandacht aan een kleinere badge.


Hier komen we vandaan

Historie

Als echt Achterhoeks maakbedrijf, hebben we ondertussen al een flinke dosis ervaring opgebouwd. Al meer dan 50 jaar staan we voor onze klanten klaar als het gaat om professionele plaatbewerking en constructies.


In 2018 wordt Eiki Neede overgenomen en besloten om een productielocatie te gaan bouwen op het industrieterrein 'de Laarberg' in Groenlo. Een nieuwe fabriek met voldoende ruimte voor het plaatsen van de modernste machines en het opzetten van een optimale routing.


Medio 2020 was het dan zover! We namen onze intrek in het nieuwe pand! Kort daarna hebben we diverse processen geoptimaliseerd en nieuwe systemen geïmplementeerd om de doorlooptijd van producten zo kort mogelijk te houden. Vandaag de dag zijn we in staat om zowel grote als kleine series efficiënt en snel door het productieproces te loodsen. Wij beschikken over een modern machinepark met onder andere de nieuwste lasersnijmachines voor zowel plaat als buisprofielen. Lang verhaal kort, Gelre metaal is een flexibele en betrouwbare metaalpartner, die korte levertijden kan garanderen.

Erkend leerbedrijf

Investeren in onze toekomst

Bij Gelre Metaal werken enthousiaste vakmensen met liefde en passie voor het vak. We vinden het belangrijk om onze kennis en ervaring te delen. Daarom zijn we een erkend leerbedrijf voor een nieuwe generatie vakspecialisten. Zo laten we al die jaren kennis en ervaring niet verloren gaan.


Gelre_Metaal_Productie_Vakwerk_Vakmanschap_square
Gelre_Metaal_Gaaslockers_Project
Echte makers

Opbergen zoals jij dat wil

Wij zijn echte makers. Zo maken we in onze productie in Groenlo natuurlijk hoogwaardig constructie- en plaatwerk, maar ook de beste gaaslockers van Nederland. De lockers worden op maat gemaakt en naar wens samengesteld, zodat ze qua functionaliteit optimaal bij jou passen.

Gelre Metaal Favicon