Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Gelre_Metaal_Productie_Plaatwerk_Constructiewerk_Rec1

Nieuws & ontwikkelingen

Met een team van enthousiaste vakmensen werken wij dagelijks met hart en ziel aan kwalitatief goed constructie- en plaatwerk. Wij houden niet van poespas en loze beloftes. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Onze ontwikkelingen en nieuwtjes delen we graag met jou.

ISO3834 Gelre Metaal Tekengebied 1

Nieuwe certificeringen!

Trots op het feit dat we sinds kort weer een aantal belangrijke nieuwe certificeringen hebben gekregen!

in de productie

Tandwielen

Een tandwiel is een getand onderdeel van een (metaal)constructie in de vorm van een wiel of een cilinder. In combinatie met andere getande onderdelen wordt het gebruikt om beweging over te brengen of van snelheid of richting te veranderen. Tandwielen zijn een eeuwenoud principe. In de loop der jaren zijn ze steeds verder geoptimaliseerd. Gelre Metaal produceert tandwielen voor fietsen...

Gelre Metaal tandwielen 1
Gelre_Metaal_Foto_Pand_Sunset_Square
over Gelre Metaal

Een nieuwe jas

Wat vliegt de tijd. Op 1 mei 2021 zit Gelre metaal precies één jaar in zijn nieuwe pand. De keuze voor nieuwbouw was een logische – en natuurlijk ook een spannende - stap voor ons. We waren uit onze jas gegroeid en dus werd het tijd voor een nieuwe.

onze filosofie

Gelre Metaal kiest voor QRM

Met de bouw van ons nieuwe pand, krijgt ook onze bedrijfsfilosofie gestalte. We hebben Gelre Metaal onder de loep gelegd: waar zijn we goed in, waar staan we voor en wat vinden we belangrijk. We willen een flexibele en betrouwbare partner zijn die korte levertijden kan garanderen. We denken graag mee in het gehele proces om onze klant zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen in de toelevering van metaal. Met andere woorden, we staan garant voor een efficiënt proces dat feilloos aansluit op de metaalvraag. Exact dat is de reden dat we kiezen voor Quick Response Manufacturing (QRM).

Gelre_Metaal_Plaatbewerking_Toelevering_Small
Gelre Metaal Favicon