Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Gelre_Metaal_Toelevering_Constructiewerk_Square2

Oplossing op maat

Met ons moderne machinepark dat op de laatste stand van de techniek is uitgerust, produceren we uiteenlopende (maatwerk)producten. Wij hebben een eigen engineering afdeling, maar ondersteunen ook bij het ontwerp. Onze levering sluit naadloos aan bij jouw processen: van prototype tot serie, van ontwerp tot en met eindafwerking. Snel, efficiënt en betrouwbaar.

Ontwerp

Tekening & prototype

Wij visualiseren de verschillende behoeftes en wensen in een tekening of zetten een reeds bestaande tekening om in een productietekening. Deze wordt vervolgens 1 op 1 naar onze machines gestuurd, zodat het productieproces kan starten.

Gelre_Metaal_Tekenwerk_Productvoorbereiding_Onderdelen_Square
Gelre_Metaal_Toelevering_Constructiewerk_Plaatwerk_Rec
Alle kennis en ervaring in huis

Productie


Als Achterhoeks maakbedrijf zijn wij specialist op het gebied van constructiewerk en plaatbewerking. Zo werken we van engineering tot prototype en serie voor een breed scala aan sectoren: van bouw tot cycle-motive, van energiesector tot machine-industrie.


Plaatbewerking

Als specialist in hoogwaardige plaatbewerking, verzorgen wij alle bewerkingen voor plaatwerk in eigen huis met ons moderne machinepark en enthousiaste team aan vakmensen.


Constructiewerk

Wij maken een breed scala aan mataalconstructies. We zagen, lassen, lasersnijden, buis- en profiellasersnijden, tappen, boren, frezen noem het maar op.


Van ontwerp tot afwerking en montage

Wij leveren losse onderdelen, halffabrikaten, samengestelde constructies en producten. Met andere woorden, wij verzorgen het 'gehele pakket': van engineering en productie tot en met oppervlaktebewerking en montage.

Gelre_Metaal_Voorraadbeheer_Copartner_Productie_Toelevering

Voorraadmanagement

Voorraadbehoud

Ons gehele proces is ingericht op basis van Quick Response Manufacturing (QRM) principes.Alles is er op gericht om de doorlooptijd van de producten die wij produceren zo kort mogelijk te laten zijn. Hierdoor zijn we in staat om ook kleine series en gecombineerde bewerkingen snel en dus efficiënt door het proces te loodsen. Dit maakt ons erg flexibel en zorgt ervoor dat wij korte levertijden kunnen garanderen.


Stockmanagement as a service ("SAAS")

Om maximale efficiency te realiseren voor afnemers die weliswaar op cumulatieve basis relatief grote aantallen bestellen doch gedwongen zijn kleine series af te nemen bieden wij de mogelijkheid van voorraadmanagement: Stockmanagement As A Service ('SAAS') noemen wij dat! Hiervoor gebruiken wij een zeer modern geautomatiseerd voorraadmanagement systeem, waarbij ook onze klanten op elk moment online inzicht hebben in de voorraad. Ook hier zijn efficiency en kostenbeheersing het uitgangspunt.

Dat geeft zekerheid

Verpakking, transport & levering

Wij brengen de behoeftes van jouw organisatie in kaart en passen onze processen hier op aan. Is er bijvoorbeeld speciaal verpakkingsmateriaal of bestickering gewenst? Geen probeem, dat regelen wij!


Leverbetrouwbaarheid is bij ons geen loze kreet, maar een harde belofte. Gewenste levertijden worden vooraf duidelijk doorgenomen en bevestigd. Door inzet van eigen transportmiddelen zijn wij hierin zeer flexibel.


Gelre_Metaal_Verpakking_Signing
Gelre Metaal Favicon
Gelre Metaal

"Met welke metaaluitdaging kunnen we jouw organisatie helpen?"

Gelre Metaal Favicon