Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Kanten 2

Kanten

Om plaatmateriaal in een bepaalde vorm te krijgen of om er een hoek in te zetten, kan het metaal gekant worden met een kantbank. Kanten is een metaalbewerking waarbij plaatmateriaal wordt omgebogen doordat het “kantmes” in een matrijs geduwd wordt. De bewerking is blijvend. Gelre Metaal levert onderdelen en halffabricaten en kanten wordt ingezet voor uiteenlopende projecten.

PLAATWERK KANTEN

Kanten is een plaatbewerking. Gelre Metaal beschikt over verschillende kantbanken met een actieve hoekmeting, waardoor we zeer hoge kwaliteit kunnen garanderen. Door middel van deze metaalbewerkingstechniek kunnen wij het metaal, zoals rvs, aluminium of staal, in een bepaalde vorm zetten. Ons moderne machinepark stelt ons in staat om al het plaatwerk op maat in eigen huis te produceren. Op onze kantbanken, kunnen wij verschillende metalen platen kanten tot een maximale lengte van 3000mm met een maximaal gewicht van 100 ton.


NIET-VERSPANENDE BEWERKING

Kanten is een niet-verspanende bewerking. Deze techniek wordt gebruikt om basismateriaal in een bepaalde vorm te brengen, zonder dat daarbij spanen van het werkstuk worden verwijderd. Bij metaal verspanen wordt juist wel metaal verwijderd om de gewenste vorm te krijgen, zoals bij tappen.

Kanten 1
TOELEVEREN 2.0

Wij doen meer dan het uitleveren van bestellingen. Wij zijn onderdeel van de oplossing. We denken met je mee en ontzorgen daar waar mogelijk. Zo bieden we SAAS (Stockmanagement As A Service) aan. Heb jij geregeld metaal onderdelen nodig maar wil je geen grote voorraden houden? Dan houden wij ze graag voor je op voorraad. Zo zit jij nooit zonder onderdelen, hoef je geen grote voorraden te houden en heb je altijd real time inzicht in onze voorraad.


MAATWERK METAAL

Gelre metaal biedt een brede verscheidenheid aan metaalbewerkingen. Naast kanten kun je onder andere bij ons terecht voor ponsnibbelen, knippen, tappen, zagen, lasersnijden en lassen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan. Neem contact met ons op.

Gelre Metaal Favicon
Gelre Metaal

"Met welke metaaluitdaging kunnen we jouw organisatie helpen?"

Kanten 3
Gelre Metaal Favicon