Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Langgoed 1

Zagen

Hoewel het eindresultaat van zagen en knippen van metaal nagenoeg hetzelfde is, worden ze toch in verschillende situaties toegepast. Knippen levert vaak een secuurder resultaat op, vanwege de gladde rand. Voor het afkorten van dikkere metalen platen kom je vrijwel altijd uit bij zagen. Strippen, hoekijzers en andere profielen die nodig zijn voor lichte constructies en laswerk worden vaak eerst gezaagd. Ook verstekzagen is natuurlijk mogelijk bij Gelre.

DÉ METAAL ZAAGSTRAAT VAN GROENLO

Gelre Metaal beschikt over een automatische zaagstraat, semi-automatische zagen en handzagen. Met onze zaagstraat kunnen we metaal tot een maximale zaaglengte van 5000 mm zagen. De (semi-)automatische zagen worden automatisch gesmeerd en gekoeld.


TOELEVEREN 2.0

Wij doen meer dan het uitleveren van bestellingen. Wij zijn onderdeel van de oplossing. We denken met je mee en ontzorgen daar waar mogelijk. Efficiënte productie van kwalitatieve producten met een snelle levertijd: dat is ons handelsmerk in een notendop. Je schrikt ons zeker niet af met grote series, maar we werken met evenzoveel liefde en aandacht aan een kleinere badge.


METAAL OP MAAT GEZAAGD NODIG?

We gaan graag voor je aan de slag. Naast zagen bieden wij een breed scala aan andere metaalbewerkingen aan. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Gelre Metaal Favicon
Gelre Metaal

"Met welke metaaluitdaging kunnen we jouw organisatie helpen?"

Langgoed 2 zagen
Gelre Metaal Favicon