Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Buisprofiel Lasersnijder

Buis/profiel Lasersnijden

Gelre Metaal beschikt over een moderne buis/profiellasermachine. Een echte alleskunner. Dankzij de lasersnijder kunnen we de hoeveelheid boor-, frees- en zaagwerk aan verschillende producten zoveel mogelijk beperken. Deze machine kan ronde-, rechthoekige- en ovalen profielen tot een lengte van maximaal 6000 mm en een diameter van maximaal 170 mm feilloos bewerken. Van ieder profiel wordt automatisch de lasnaad gedetecteerd. Automatische vormherkenning zorgt ervoor dat ook asymmetrische profielen nauwkeurig kunnen worden verwerkt.

TOELEVEREN 2.0

Wij doen meer dan het uitleveren van bestellingen. Wij zijn onderdeel van de oplossing. We denken met je mee en ontzorgen daar waar mogelijk. Efficiënte productie van kwalitatieve producten met een snelle levertijd: dat is ons handelsmerk in een notendop. Je schrikt ons zeker niet af met grote series, maar we werken met evenzoveel liefde en aandacht aan een kleinere badge.


METAAL OP MAAT GEZAAGD NODIG?

We gaan graag voor je aan de slag. Naast zagen bieden wij een breed scala aan andere metaalbewerkingen aan. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Gelre Metaal Favicon
Gelre Metaal

"Met welke metaaluitdaging kunnen we jouw organisatie helpen?"

Gelre Metaal Favicon